Om Oss / Bakgrund

Bakgrund

Bakgrund

S.W.Coach AB startade under våren 2000 av Lars-Gunnar Johansson som, efter en civilingenjörsexamen i datateknik och ett antal år som anställd konsult, kände att han ville bestämma vilka projekt och kunder som han ville arbeta med. Den ursprungliga idén var att starta ett  företag som fokuserade på vad kunden verkligen fick ut för sin konsultinvestering, inte att maximera antalet debiterade timmar.

S.W.Coach ser samarbetet mellan kund och konsult som helt avgörande för verksamheten och om inte båda är nöjda så är det ett misslyckande/slöseri med tid och resurser.

Efter flera år som ensamkonsult i flera branscher i flera länder har Lars-Gunnar träffat många andra som också känner att de vill arbeta med utvecklingsprojekt i teknikens framkant och att det är där som kundnytta bäst kombineras meds personligt välmående.

S.W.Coach AB vill nätverka och attrahera  så många unika individer som möjligt för att kunna nå en kritisk massa där vår kreativitet och tekniska kompetens kan skapa helt nya tekniska lösningar utöver det som anses vara norm i dag.

Vinstdelning, ansvar, frihet att bestämma över sin egen tid och utveckling är självklara fundament på S.W.Coach AB som nu börjar sin expansion i Stockholm, Linköping, Göteborg, Oslo,  Peking, Rom, New York, Las Vegas eller varhelst våra  unika medarbetare önskar arbeta!

S.W.Coach är 1.0 av det virtuella företaget som kopplar ihop kunder med kreativa och unika experter utan begränsningar, välkommen till framtiden!

Top