Om Oss / Karriär

Karriär

Nu är det dags att expandera företaget och vi söker därför efter skickliga ingenjörer:

Annons 1: Fullstack/Back-end/Front-End konsult

Som  konsult  inom ett av våra kundprojekt mot försvarsindustrin, fordonsindustrin, finansmarknaden eller energimarknaden, ansvarar du för att utveckla säkra system som uppfyller kundernas höga krav.

Du behärskar den senaste tekniken/metoderna och de senaste ramverken i web-utveckling och du backar inte för att ta uppdrag i hela norden. Vi jobbar alltmer mot Cloud och IoT och ser gärna att du har en utpräglad utvecklarbakgrund inom AWS och vet hur man skriver säker Java, C#,C++, Python mm.

Annons 2: Cybersecurity konsult

Som cybersecurity konsult inom ett av våra kundprojekt mot försvarsindustrin, fordonsindustrin, finansmarknaden eller energimarknaden, ansvarar du för att utveckla säkra system genom att genomför säkerhetsanalyser, sårbarhetsanalyser och hotanalyser samt att härda existerande OS. Du ansvarar också för att ta fram testspecar och genomföra olika typer av PEN-tester i de fall då detta krävs. Dina kunskaper inom offensiv security med Kali är självklara och du behärskar ett flertal metoder för att hacka system på kortast möjliga tid och är därmed också införstådd i protokollstackar som IPSec, SSL, DH, PKI och certifikathantering. Vi jobbar alltmer mot IoT och ser gärna att du har en utpräglad utvecklarbakgrund och vet hur man skriver säker C, C++, Python, Java mm.

Din arbetslivserfarenhet har inte så stor betydelse så länge som du är en driven person som brinner för vårt område och har en lärande och sympatisk personlighet.

Det vore bra om du är civilingenjör inom datateknik ll dyl men är du en klippa på något av de områdena som vi söker så vill vi ha dig oberoende av examen!

 

Intresserad?

Kontakta oss eller Registrera dig som sökande på sajten och maila din CV till:  positions@swcoach.se

Top